Ophavsret og ansvar

Ansvarlig for indholdet på www.keim.dk er

KEIM Scandinavia A/S
Guldalderen 6
DK.2640 Hedehusene

CVR nr.: 17890042

Telefon:     46 56 46 44
E-mail:       kundeservice(at)keim.dk
www.keim.dk
Reglerne i det følgende gælder far alle besøgende på og brugere af denne hjemmeside, og gennem adgang til hjemmesiden accepteres dette.
 
Hjemmesiden er KEIM Scandinavia A/S' ejendom, og enhver benyttelse af den er dækket af dansk lov uanset brugssted. Hjemmesidens indhold er til information, og kopiering er kun tilladt til eget brug.
 
Enhver reproduktion af indholdet herudover - uanset form - er kun tilladt mod skriftelig accept fra KEIM Scandinavia A/S' side. På samme vis må indholdet ikke bruges - ej heller i tilpasset form - til noget offentligt eller KEIM Scandinavia A/S uvedkommende forretningsmæssigt formål. Dette gælder også KEIM's logo og firmanavn. Ethvert misbrug af hjemmesiden vil uden tøven blive retsforfulgt.
 
KEIM Scandinavia A/S har bestræbt sig på, at hjemmesidens indhold er korrekt og fyldestgørende. KEIM Scandinavia A/S tager dog forbehold for fejl og udeladelser, ligesom indholdet kan ændres til enhver tid uden varsel. I forlængelse heraf indeholder hjemmesiden ikke - uanset hvordan indholdet fortolkes - nogen form for garantier. Benyttelsen af hjemmesiden sker på eget ansvar, og KEIM Scandinavia A/S kan ikke gøres erstatningsansvarlig for handlinger baseret på indholdet, ligesom KEIM Scandinavia A/S ikke garanteret mod, at en benyttelse bliver misbrugt af trediemand.
 
Vi anbefaler brugere af hjemmesiden at gøre sig bekendt med KEIM Scandinavia A/S's Generelle salgs- og leveringsbetingelser, der er gældende for enhver benyttelse af firmaets serviceydelser.